14.1.2012

Enchanted Forest

Tämä päivitys tarjoillaan teille unohduksen hämyisessä valossa. Eri-ikäisiä ja -kokoisia, orpoja entiteettejä vaatekaapin eri laidoilta. Törmäilevät toisiinsa pimeässä. Ja eksyivät jotenkin saman otsikon alle.


Lehmus (Ulla 2/07)
Lanka: Novita Rosé Mohair, lehmuksen vihreä, 60g
Puikot: 5,0 mm vaihtopääpyöröt

Muuan mesenaatti ihastui tähän hiirenkorvanvihreään - luultavasti siksi, että hiirenkorvat harvemmin selviytyvät loppukesän helteisiin. Jostain jumalaisesta oikusta tämä oli kuitenkin vielä voimissaan. Se ei suostunut edes neuvottelemaan, vaan hakeutui luonnolliseen muotoonsa välittömästi. Ja nukahti. Nyt se kurottaa höytyväisiä reunojaan kohti valoa jossain muualla, eteläisessä vaatekaapissa, odottaen kevättä.


Leda (Swan Maiden Mitts, Corvidae Designs; helmet omaa lisäystä)
Lanka: Malabrigo Lace, Vaa, 15g
Puikot: 3,0 mm metallisukkikset

Nämä pikkuiset tulivat minulle enemmänkin ideana - tai ehkä musiikkina - kuin lankana. Lensivät ikkunasta sisään eräänä läpikuultavana aamuna ja levittivät siipensä kuivumaan rohtuneille kämmenselilleni. Alitajunnan välikatolta satoi helmiä niiden päälle. En usko, että ne kestävät talvea.Anthropolgie (-inspired Capelet, Crafster)
Lanka: Novita Noki 100 g (tasan!)
Puikot: 6 mm pitkät puikot + sekalaisia sukkis- ja pyöröratkaisua kädenteihin

Eri vuorokaudenajoista kehrätty, uppoamaton ja uskomaton viitta niihin kesäiltoihin, kun takassakaan ei pala muuta kuin toivo. Mustikkametsään huono, sillä kuusipeuran tulevat hieromaan poskiaan sen pehmeyteen. Pidetty, kunnioitettu ja omistajansa muotoon tottunut kuin kulkurin hattu.


...siis, perkele tätä kaamosta, kun ei saa yhtään kuvaa otettua ilman tarkkaan suunnattuja halogeenilamppuja!!

Ei kommentteja: