27.7.2009

Boobie Trap

Ennen kuin kysytte, niin ei, en ole kaikkien näiden vuosien aikana hautonut salaista, perverssiä mielihalua neuloa itselleni varatissit, vaan äitini, joka on neuvolatäti, sanoi, että näille olisi tilausta imetyskoulutuksessa. Asiallisia pehmorintoja ei ilmeisesti juurikaan ole Suomen markkinoilla, joten tämäkin ongelma ratkesi tietenkin neulomalla. Tässä koekappale, joka sai ihan innostuneen vastaanoton – voi siis olla, että näitä tulee runsaasti lisää, vähän joka neuvolaan.


Knitted Breast (Lactation Consultants Great Britain)
Lanka: DROPS Muskat, persikka (n. 25g) ja beige (vähän)
Puikot: puiset 3,5 sukkapuikot
Täyte: sellaista kuituvanua, jota myydään rullalta kangaskaupoissa

Ohje muistuttaa helpon peruspipon ohjetta. Kupu pitää vain lopuksi sulkea virkatulla pohjaympyrällä. Haastavinta oli löytää mahdollisimman realistisen sävyistä lankaa, sillä vaikka monet arvostavat vaatteita, jotka tuntuvat kuin toiselta iholta, olisihan se kiusallista, jos ne myös näyttäisivät luodulta nahalta. Yäk. Onneksi Garnstudiolla on aika laajat värikartat.


Oli muuten poikkeuksellisen hauskaa pitää blogikuvaukset ulkosalla. Äiti hyssytteli, kun huutelin terassilta ”joko otettaisiin niitä tissikuvia”. :D Nyt, jos joskus saan häirikköpostia otsikolla ”näytä tissit”, voin lähettää vastaukseksi jonkin näistä kuumista otoksista.


(And yes, I dare you to think of Twilight! Muahhahhah!)

Ei kommentteja: