12.5.2010

Kawaii-keskiviikko

...ja nyt kaikki tekee aaltoja kevään ensimmäisen lämpöaallon kunniaksi!


Nalu Mitts (Sparrowhawk's Rav Store)
Lanka: BC Garn Allino, mudankirjava, 40g
Puikot: 3,5 Knit Picks Symphonie

Suomen suurin kämmekäskokoelmani sai siis jälleen uuden jäsenen! Nämä kaverit ovat kesäisen coolit, puoliksi pellavaa ja puoliksi puuvillaa - onnen omiaan vaikka pyöräilyhanskoiksi. Lanka on erään väärinkäsityksen poikanen: tilasin Titityystä Shibui Knitsin sukkalankaa, mutta se olikin (vastoin nettikaupan tietoja) loppu. Koska en parin kuukauden odotuksen ja lupailunkaan jälkeen saanut haluamaani väriä, Titityy esitti pahoittelunsa tanskalaisen kasvilangan muodossa. Hyvä niin, koska näistä tuli oikein näpsät!


Jostain syystä kaappiini kerääntyy ja kerääntyy a.) välikausitakkeja, b.) printtiteepaitoja ja c.) kämmekkäitä – niiden kanssa on vaikea mennä vikaan. Mutta auta armias, jos jostain pitäisi nyhjäistä hyvät housut tai kengät...


Tänään saapui Ameriikan ihmemaasta myös pieni tilpehööripaketti. Katsokaapas tätä asunpiristäjää! Julmaa dinoa mahtavampi on vain söpö saurus:


Älkää antako ulkomuodon hämätä. Tuo hirviö talloi varpailleni, kaatoi maljakon ja söi jääkaapista kaikki porkkanat. Ah ja voih! Kuka pelastaisi minut tältä poskettomalta postimyynti-Godzillalta?! ...Oi! Onko se albatrossi? Onko se avaruusalus? Ei!! Se on Superlaama!!!


Nämä siis Cute-Plush.comista. Ihania!
...Ja niistä muistui mieleeni, etten koskaan älynnyt esitellä Jyväskylän vapaa-aikamessuilla tapaamaani kasvissyöjäzombia:

"Graaaaains!"

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät :)