20.8.2011

Suuret ja muinaiset

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!


Chibulhu
(Cthulhu Crochet and Cousins)
Koukku: 3.0
Langat: Novita Wool; siivissä Berocco Lustra
Muuta: sisälmykset revittyä polyesterivanua, silmät Lahden Tarvikemyllystä

Tämä pikku aivonsyöjä on valitettavasti jo kaukana täältä. Ei siksi, että se olisi venyttänyt aikaa ja siirtynyt pöydänkulman kautta Plutoon, vaan siksi, että tein sen kaverille syntymäpäivälahjaksi. (Tämä on se kohta, jossa päivittelette, ettette ole lainkaan yllättyneitä siitä tosiasiasta, että minulla on kavereita, jotka paitsi arvostavat, suorastaan toivovat tällaisia synttärilahjoja...)


Tämä oli mielettömän (pun intended) hauska välipalaprojekti! Valmista tuli muutamassa tunnissa ja kaappini pursuilee niin monenvihreitä lankoja, että oli suorastaan vaikea valita ne cthulhuisimmat... Myös ohje oli helppo ja selkeä ja tuotti poikkeuksellisen tyylikkäitä siipiä ja lonkeroita – suosittelen! Tuloksena oli ehkä hienoin amigurumini tähän mennessä. Onneksi se pääsi rakastavaan kotiin. :)


Kuvausrekvisiittana komeilevat Cthulhu Senior, bostonilaisesta lahjatavarapuodista ostetut Cthulhu Mint -pastillit (maku ja muoto ovat valitettavasti sitä tuttua fluoripillerisortimenttia) sekä retroja Lovecraft-pokkareita. Viimeksi mainitut löytyivät kiehtovasta antikvariaatista Providencesta. Tuolta noin:

(Kiitos velipojalle kuvasta!)

Jos ymmärsit tästä postauksesta joka sanan, olet hieno ihminen. Ja todennäköisesti karmea nörtti. Ollaan kavereita.

Ei kommentteja: