26.11.2012

Rumors about Angels

Sää tekee kaltaisekseen? Tai värisekseen?
Olisihan tämä mustana tai valkoisena ollut todella korni.

 
Alatus
Ohje: idea CanaryKnitsiltä (Ravelry) + chartit Jrj9:ltä (Ravelry) + raglanhihat + venepääntie
Koko: laskin silmukkamäärät itse mittojeni ja neuletiheyteni mukaan, torso-osa aloitettu pyörönä lantiolta (224 s) ja hihat pyörönä hihansuista (48 s), tarkemmat speksit Ravelryssa 
Lanka: Stoff og Stil Cotton, keskiharmaa, 270 g (Tallinnan Karnaluksista!)
Puikot: 3,5 mm

Mikään muu pusero ei ole tainnut pyöriä must make -listallani kauemmin kuin Alatus (lat. 'siivekäs'). Ja vihdoinkin minulla sattui olemaan riittävä määrä edes etäisesti sopivan paksuista lankaa! Jos silmukkakaliiberi siis karmaisee joitain kanssaneulojia, voin todeta, ettei tämä mikään pikaprojekti ollutkaan. Mutta ei tätä vain malttanut enää lykätä...


 Lopputulokseen olen kuin olenkin ihan hävyttömän tyytyväinen. Goes to show, että rohkea modaaminen yleensä kannattaa. Harva asia tässä maailmassa loppujen lopuksi on niin pitkälle suunniteltu, ettei sitä kannattaisi suunnitella uusiksi. Itselleen sopivaksi. Siipipalmikon vaatimaa tiukkuutta lukuunottamatta tämä istuu minulle loistavasti. Monessakin mielessä.


Värin ja kuvion yhteiskonnotaatiota voisi tosiaan spekuloida enemmänkin. Mutta ei nyt eikä tässä. Puhutaan mieluummin kirjoista jossain vaiheessa.

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Todella kaunis neule.

Elen kirjoitti...

Kiitos. :>

suppis kirjoitti...

Tää on ihana! Törmäsin tähän projektiisi Ravelryssa, kun itse suunnittelin neulovani kyseisen ohjeen.. Oma versioni on hieman erilainen, mutta toivottavasti se valmistuu joskus :) Täällä on muutenkin ihania juttuja, lisäsin sun blogin mun Feedly-listalle :) saa tulla myös kurkkaamaan minun blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)